Център за психологическо консултиране и психотерапия към
Институт по фамилна терапия – България

Терапия и консултиране

Excited couple hugging on sofa sitting with real estate agent, making first investment in property, mortgage for young family, health insurance. Horizontal photo banner for website header design

Кои сме ние:

Дипломирани психолози, специализанти към Институт по фамилна терапия – България. Предлагаме консултиране и психотерапия на индивиди, двойки и семейства в София, Пловдив, Стара Загора и Русе.

Какво предлагаме:

Фамилната терапия работи с отношенията между хората. Вярваме, че семейната система има уникален потенциал да се справи с трудностите, преходите и кризите, като най-добър ефект се постига тогава, когато всички семейни членове участват и поемат отговорност. Дори когато работим с един клиент в стаята за консултации, ние изследваме неговото взаимодействие със значимите за него хора, защото смятаме, че то стои в основата на преживяването за щастие и здраве.
Осигуряваме пълноценна грижа за нашите клиенти като работим в екипи, супервизирани от преподаватели на ИФТ-България (супервизори на екипите). Качеството на услугата се гарантира чрез директна супервизия, което означава, че преподавателят следи работата на камера в реално време и се намесва при необходимост, за да подпомогне процеса. Специализацията по фамилна терапия спазва стандартите на Европейската асоциация по фамилна терапия (http://www.europeanfamilytherapy.eu).
Осигуряваме дискретност и конфиденциалност на своите клиенти, като спазваме Етичния кодекс на Българската асоциация по фамилна терапия (www.baft.bg).

 

За кого са подходящи семейното консултиране или терапия:

01.

За родители, които имат нужда от подкрепа за справяне с проблеми в отглеждането на децата

02.

За двойки, които искат да имат по-добра връзка;

03.

За семейства, които искат да имат по-добра комуникация, да преодолеят силен стрес, да се справят със сериозна загуба, да решат сложни дилеми

Цени

Терапия и консултиране

Цена за сесия

10 лв.
  • Центърът за психологическо консултиране и психотерапия към ИФТ дава възможност на хора, които имат нужда от подкрепа и желаят да направят промяна в своята житейска ситуация, но преживяват труден финансов период, да използват услуги на ниски цени.
  • Цената на една сесия е 10 лева, но може да бъде предоговорена.
  • Клиенти, които получават социални помощи, могат да използват услугата безплатно.
Запиши се